onze diensten

RTK correcties via mobiel internet

We beschikken over een netwerk van 30+ basisstations die hun RTK correcties verzenden via mobiel internet. Op de kaart van Nederland kan je zien waar we overal dekking hebben. De prijzen zijn €300 voor het eerste systeem, €250 voor het tweede systeem en €200 voor het derde systeem (en alle volgende). De prijs is inclusief een data SIM. Heb je zelf al een SIM kaart voor mobiele data, trek dan €50 van de prijs.

RTK correcties via radio modem

Sommige van onze basisstations zijn nog uitgerust met een radio modem. Werk je in de buurt van zo’n basisstation dan kan je bij ons terecht om het signaal via een radio modem te ontvangen. De prijzen zijn afhankelijk van het gebied waarin je werkzaam bent.

Waarom RTKned ?

Met onze jarenlange ervaring op gebied van RTK toepassingen en precisielandbouw zijn we dé geschikte partner om uw werkzaamheden in het veld te ondersteunen.

 

Wij begrijpen het belang van een betrouwbaar dienstverlening zodat u zorgeloos kan focussen op hetgeen echt voor u telt. We staan steeds voor u klaar om storingen op te lossen en downtime tot het minimum te beperken.

20 jaar ervaring

5 sterren beoordeling

snelle respons

toegewijde ondersteuning